Rieker Circle Line

Melding Rieker Circle Line

Om de bereikbaarheid van het bedrijventerrein te optimaliseren is de Rieker Circle Line in het leven geroepen.

Deze shuttledienst is door ORAM en een aantal lokale bedrijven opgezet, die hiervoor de Stichting Samenwerkende Bedrijven Riekerpolder (SSBR) hebben opgericht.

De bussen pendelen op werkdagen tussen metrostation Henk Sneevlietweg en de verschillende ondernemingen in het gebied. Zo’n 1.000 medewerkers van het bedrijventerrein gebruiken dagelijks deze dienst.

De ochtenddienst:

In de ochtend en het begin van de middag rijdt de Rieker Circle Line volcontinu. Dit betekent dat de bussen continu de rondes rijden om zo snel en zo veel mogelijk passagiers van het metrostation naar de bedrijven te brengen.

In de spits, van 08:00 – 10:00 uur, rijden er 2 bussen. Buiten de spits, van 07:00 – 08:00 uur en van 10:00 – 14:30 uur rijdt er 1 bus.

De middagdienst:

In de middag rijdt de Rieker Circle Line volgens een dienstregeling. In de dienstregeling is rekening gehouden met de vertrektijden van de metro bij Henksneevliet. Hierdoor weet je welke bus je moet hebben om je aansluitende rit met de metro te halen.


Route van de bus

Dienstregeling

De dienstregeling is indicatief. Er kunnen geen rechten aan ontleent worden. Wij adviseren reizigers op tijd bij de haltes te gaan staan.

* De haltetijden worden in de week van 5 oktober getest. Na 12 oktober zullen we de haltetijden van alle haltes hier opnemen.