Rieker Circle Line

Notification Rieker Circle Line

To optimize the accessibility of the business is the Rieker Circle Line created.

This shuttle service is set up by ORAM and some local businesses, for this purpose the Foundation Collaborating Companies Riekerpolder (SSBR) have established.

The shuttle buses on weekdays between subway Henk Sneevlietweg and various businesses in the area. Such 1.000 employees of the business daily use this service.

De ochtenddienst:

In de ochtend en het begin van de middag rijdt de Rieker Circle Line volcontinu. Dit betekent dat de bussen continu de rondes rijden om zo snel en zo veel mogelijk passagiers van het metrostation naar de bedrijven te brengen.

In de spits, van 08:00 – 10:00 uur, rijden er 2 bussen. Buiten de spits, van 07:00 – 08:00 uur en van 10:00 – 14:30 uur rijdt er 1 bus.

De middagdienst:

In de middag rijdt de Rieker Circle Line volgens een dienstregeling. In de dienstregeling is rekening gehouden met de vertrektijden van de metro bij Henksneevliet. Hierdoor weet je welke bus je moet hebben om je aansluitende rit met de metro te halen.


Route of bus

Dienstregeling

De dienstregeling is indicatief. Er kunnen geen rechten aan ontleent worden. Wij adviseren reizigers op tijd bij de haltes te gaan staan.

* De haltetijden worden in de week van 5 oktober getest. Na 12 October, we will record the stop times of all stops here.